Alfa Romeo Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter #1
Hi,

My side power mirrors no longer work on my 94 'LS and I can't seem to find the location of its fuse.

Any ideas?

Thank you!
 

·
Premium Member
Joined
·
26,994 Posts
Hi,

My side power mirrors no longer work on my 94 'LS and I can't seem to find the location of its fuse.

Any ideas?

Thank you!
Fuse 24 (F13) bottom row r/h corner one.
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter #3
Fuse 24 (F13) bottom row r/h corner one.
Thanks for the response!

Weird, that fuse checks okay. The adjusting function and fold-in function don't work on both sides, are there are other fuses/relays that should be checked? Or could it be something else?

Thanks again
 

·
Registered
Joined
·
427 Posts
I have the same problem some times, that none of the adjustment works or the folding. However, since it is not all the time it is like that, I have not been able to find the cause.
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
Discussion Starter #6
I have the same problem some times, that none of the adjustment works or the folding. However, since it is not all the time it is like that, I have not been able to find the cause.
Interesting, Maybe it's the switch with bad contacts?
 

·
Registered
Joined
·
427 Posts
Interesting, Maybe it's the switch with bad contacts?
I have tried another, working switch, same result. I guess there is a connection issue further back in the system. Right now it works, after the car sitting still for 6 weeks, while I drove the Lancia.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top