Alfa Romeo Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
251 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Hey there

I struggle to install my overriders correctly meaning oriented 90° to the front - the rear ones seem ok.

What am I doing wrong i think it may be that I mixed rear rubber distances with the ones from the front.

I attached picture from the two in the back vs the first one up front.

Front https://www.flickr.com/photos/alecycles/28988153308/in/dateposted-public/

Rear Ones:
https://www.flickr.com/photos/alecycles/27992237777/in/dateposted-public/
https://www.flickr.com/photos/alecycles/42143158184/in/dateposted-public/

Thankful for any cues.
-Alessandro
 

·
Registered
Joined
·
304 Posts
I wonder if there is a left hand and right hand offset that has caused them to sit off ninety degrees? It may just be a simple swap side solution?
Tim
 

·
Premium Member
Joined
·
2,876 Posts
Stock '74, never been removed:




Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Premium Member
Joined
·
2,876 Posts
Those are all pictures of the front.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
251 Posts
Discussion Starter #6
@horsewidower

thanks a lot!

Looks like they are pointing slightly to the outside as well. I guess the angle of the bumper aids the illusion that they may not be exactly 90°..
 

·
Premium Member
Joined
·
2,876 Posts
Three more




Sent from my iPhone using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
251 Posts
Discussion Starter #8
Is the Stainlesspart completely in line with the rubberblocks that mount to the chassis? The headlight hide that unfortunately.
 

·
Premium Member
Joined
·
2,876 Posts
Sorry, didn't get back to you yesterday. I'll see if I can get a picture when I get home this evening.

Bob
 
1 - 9 of 9 Posts
Top