Alfa Romeo Forums banner
1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·


Beste oldtimer-liefhebber,

BelOTTOclassic, het Kempense oldtimer-familiefeest vierde onlangs zijn tiende verjaardag!
Ter gelegenheid daarvan organiseert het belOTTOclassic-team éénmalig:

geelOTTOclassic: op 14 augustus 2011

De stad Geel is al jaren onze gewaardeerde gastheer, waardoor een verband met de kleur geel en de link naar gele voertuigen snel gemaakt is.

Zo ontstond het idee om éénmalig in het centrum van de stad Geel een showbijeenkomst te organiseren van gele voertuigen!

Heel Geel zal geel kleuren: de Geelse binnenstad zal er nog nooit zo geel uitgezien hebben!
Alle gele voertuigen worden uitgenodigd: hedendaagse en klassieke auto’s, vrachtwagens, moto’s, fietsen, enz; als het maar rijdt en geel is!

Dat gele voertuigen erg speciaal zijn kunnen we afleiden uit de jaarlijkse kleurenstudie van verffabrikant Dupont: in Europa is zwart voor auto’s de populairste kleur met maar liefst 24%. Grijs en zilver komen met 19% en 17% op de plaatsen 2 en 3. Dé trendkleur van 2009 en 2010: wit, blijft steken op 14%. Blauw, rood, bruin en beige zitten rond 8%.
Maar een gele komt op minder dan 1%! En dat geldt ook wereldwijd: minder dan 1% van alle auto’s zijn geel!

Herinnert u zich nog dat geel ook de traditionele racing-kleur is van België: vroeger hadden de race-wagens van elk land hun eigen typische kleur: rood was Italië, blauw was Frankrijk, groen was Engeland, zilvergrijs was Duitsland en geel was dus de Belgische kleur.

Al die gele buitenbeentjes komen op 14 augustus 2011 naar GEEL: is er nog een gepaster kader denkbaar? Het brede publiek heeft gratis toegang en is van harte welkom van 13u30 tot 17u00 om dit unieke en sfeervolle evenement bij te wonen.
We verwachten méér dan 500 gele voertuigen en duizenden kijklustigen.
Tal van Geelse verenigingen en garagebedrijven zijn uitgenodigd om met hun standjes het geheel omkaderen en er wordt een bruisende straatanimatie voorzien!
Als apotheose zal om 19u een gele luchtballon opstijgen vanuit het centrum van Geel!
Wie wil meevliegen, kan voorzitter Herman Maes contacteren. (gegevens: zie website)

Alle eigenaars van een geel voertuig zijn uitgenodigd met hun speciale, karaktervolle verplaatsingsmiddel op deze unieke meeting: ze kunnen zich registreren op belOTTOclassic oldtimertreffen oldtimermeeting oldtimer - belOTTOclassic.

Vriendelijke groeten namens het belOTTOclassic-team,

Patrick Ooms,
persverantwoordelijke.
 
1 - 1 of 1 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top