Alfa Romeo Forums banner

1 - 1 of 1 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter #1


19/6/2011 – 10 kaarsjes voor BelOTTOclassic!

Het oldtimerfeest voor de hele familie te Geel.


BelOTTOclassic, het gezellige en gezinsvriendelijke oldtimerfeest in Geel, jubileert!

Na een gestage groei als oorspronkelijk kleinschalig treffen op het schoolplein onder de kerktoren van Geel-Bel, is belOTTOclassic in enkele jaren tijd uitgegroeid tot het aantrekkelijkste oldtimer-festival van de hele regio Kempen.

In de prachtige infrastructuur van KFC Verbroedering Geel-Meerhout aan ‘de Leunen’ vond belOTTOclassic een schitterend kader om door te groeien en viert het dit jaar zijn 10de verjaardag.

Vele duizenden bezoekers waren de voorgaande jaren reeds getuige van de succesrijke formule van belOTTOclassic: een oldtimerfeest voor de hele familie.
Ze konden niet alleen gemiddeld circa 400 oldtimers bewonderen; maar er ook de ganse dag aangenaam verpozen in een nostalgische “zo was het vroeger”-atmosfeer.

Zoals altijd vormt de glimmende oldtimer het centrale thema van een breed gamma aan attracties.
Een blik op het uitgebreide animatie-programma overtuigt je meteen!
Voor de oldtimer-bezitters is belOTTOclassic gekend als een gemoedelijk liefhebbers-evenement, waarbij de nadruk ligt op gezellige ontmoetingen, met als zwaartepunt de toeristische rondrit van ongeveer 70 km volgens het bolletje-pijl principe zonder veel poespas en zonder competitie door de mooiste plekjes van de Noorderkempen. Cruisen en genieten!
Elke oldtimer is traditioneel welkom in Geel, onafgezien merk, type of oorsprong.
Het maakt van dit gebeuren ook een uitstekende gelegenheid om er in clubverband op uit te trekken. Een groot aantal clubs zoals de RAM, VVK, Opel GT club, Fiat club Belgium, de Daf club, enkele MG clubs, de Mercedes club, de Datsun vrienden, de Belgische én de Nederlandse Alfa Romeo-club en nog vele anderen dingen elk jaar opnieuw naar de prijs van de talrijkst aanwezig zijnde club
Eens te meer wordt er op de terreinen voor attracties en animatie gezorgd.
Op oldtimergebied is er de nostalgische kofferbakverkoop, een onderdelenmarkt, waar het prettig snuisteren is in de door de liefhebbers meegebrachte reservestukken allerhande; waar je misschien net dat miniatuurmodel vindt, waar je al zo lang naar op zoek was en waar je langs kraampjes kan slenteren met allerlei automobilia, die een onweerstaanbare verzameldrang in je opwekken.
Wil je méér sensatie? Voor de durvers is er de luchtdoop met een helicopter, vanwaaruit je de prachtige omgeving in vogelperspectief kunt aanschouwen!
Of wat gedacht van een rondrit met een FERRARI: wil je eens de kracht proeven van een échte sportwagen? De duw in je rug bij het accelereren? De muzikaal grommende sound van de vele trappelende paardjes? Laat het niet aan je voorbij gaan! Stap in en maak een droom waar!

BelOTTOclassic houdt stevig vast aan zijn familiale karakter en dat zal ook dit jaar weer te merken zijn aan de uitgebreide kinderanimatie. Ontspanning voor het ganse gezin.
Terwijl papa en mama zich onderhouden met oldtimer-geestesgenoten bij een hapje en een drankje, kunnen de kinderen zich uitleven op een knoert van een luchtkasteel,
het Schatteneiland (14 x 12m), zich laten grimeren of ballonplooien met Bokkie Balloonatic. Gratis!
En niet alleen de muziek van motoren verwent je oren: diverse genres treden aan:
The Wallace Pipe Band, het Schotse accent met de doedelzak, ondertussen een vaste waarde;
Lexy’s Lads Dixieland Band, zij zorgen voor de jazzy-klanken;
Cups and Plates, de swingende party coverband en last but not least:
Piano Paul met z’n rijdende piano!
Daarenboven komt een rasechte jagerbende met jachthorens optreden!

Ook de zon is wederom uitgenodigd, een graag geziene gast op belOTTOclassic, die nog maar zelden verstek heeft laten gaan.
De toegang tot de terreinen is 2,5 € voor volwassenen en voor kinderen traditiegetrouw helemaal GRATIS!
Deelnameprijzen voor de oldtimers variëren van 8 € bij voorinschrijving tot 12 € ter plaatse.
Kijk ook eens op de website: belOTTOclassic oldtimertreffen oldtimermeeting oldtimer - belOTTOclassic en zorg dat je er (weer) bij bent
op 19 juni 2011!

Programma 2011

9u00 Inschrijving toertocht
Toeristische toertocht bolleke pijl van ongeveer 70km
Vrij vertrek toertocht

Doorlopend Muzikale animatie van
Doedelzakband - The Wallace Pipe Band
Party-Copverband – Cups and Plates
Dixielandband - Lexy’s Lads Dixieland Band
Rijdende piano - Piano Paul

Voor de kleinsten
Kindergrime, luchtkasteel en Bokkie Balloonatic

Kofferbakverkoop-rommelmarkt
Rondritten met Ferrari
Helicoptervluchten

17u15 Prijsuitrijking
19u00 Einde
 
1 - 1 of 1 Posts
Top