Alfa Romeo Forums banner
spark
1-6 of 6 Results
  1. 164 & 168 (1991-1995)
    Hello Friends Alfistas, I have a problem, rebuilt the engine of my Alfa 164s, 1991, new piston rings, is finished and back in the car!!! But now it does not start, it has no gasoline, no spark and no pulse in the injectors, all the timing points are checked, I change the Engine Heads too...
  2. Spider - 105 & 115 Series (1966-1994)
    I have been restoring an 87 graduate (l-Jetronic) over the past few years, and I got it running for a few months before the coil went out, after that the engine started having issues starting and getting above 3000 rpm. Now it has sat for a bit while the car was being painted and it wont start...
  3. Spider - 105 & 115 Series (1966-1994)
    Hey guys! Recently finished restoring a 1986 Spider 2000 Veloce with my father and we are trying to get it running, but with no luck. The car was running before the project but it has been standing in the garage for about five years now. I have tried everything that has been suggested in...
  4. Spider - 105 & 115 Series (1966-1994)
    I just purchased some new Iridium NGK Spark plugs for my 1987 Alfa Romeo Spider, and I was wondering what the "gap" should be set at on the spark plugs... any help would be much appreciated. Thanks
  5. Spider - 105 & 115 Series (1966-1994)
    Hi I put away my 1983 spider two years ago. When i put it away it ran fine. Brought it home and cleaned her up. Honestly seemed like everything came though the storage just fine. There were 2 mice nests i had to vacuum out but all in all not bad. (i bring up the mice because that may be a...
  6. Alfa Romeo Parts For Sale & Wanted
    This has been sold.
1-6 of 6 Results
Top