Alfa Romeo Forums banner

Discussions Showcase Albums Media Media Comments Tags Marketplace

1-5 of 5 Results
  1. Alfetta & GTV6 (1972-1986)
    Hi all, First post, new here. Just got the GTV back from the garage after being garaged for +20 years! 🤦‍♂️. After a few 10s of miles running (and sounding!) lovely. I came to take it off the drive the other day and had a completely floppy clutch. Nothing at all, nada. Couldn't see any...
  2. Milano/75 (1985-1993)
    The front end of the engine has officially been put back together and other than a high pitch noise from the distributor cap, the engine idles and works perfectly. The only thing I need to do to get this baby on the road is the bloody clutch slave and master. I tried for about an hour today...
  3. 164 & 168 (1991-1995)
    I just installed a new clutch in my 164L and I can't seem to bleed the slave completely. The car runs but the clutch pedal snaps back and is not fully firm. I also have a flashing airbag light and I can't figure out where my airbag sensors are. Please help.
  4. GT (1963-1977)
    Hi guys, My clutch slave cylinder had the courtesy of failing completly yesterday with the clutch pedal going all the way to the firewall with no pressure. I have removed the cylinder and there no scratches / scouring on the cylinder or piston of note and the seals appear to be fine. From what...
  5. Australian Forum
    Hi guys, Of course my clutch slave decided Good Friday would be the best day in the year to fail:( Does anyone have recommendation for sourcing either a rebuild kit or new / rebuilt complete cylinders in Sydney??
1-5 of 5 Results
Top