***???????????????? - Alfa Romeo Bulletin Board & Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 03-28-2018, 03:26 AM Thread Starter
Senior Member
Gold Subscriber
 
mhemsley's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Moved to the hills of Tennessee - Chattanooga is a great town
Posts: 244
***????????????????

Why can I post in some forums but not in the Motorsports forum? I have tried for days to post in the 2018 F1 thread, but when I click on the "send message" button nothing happens. I have logged out and back in, and no improvement. ***???????????

Mike

PS: See, I can post here!

A Chattanooga resident as of July 29, 2016

Current cool cars:

2013 Focus ST
1991 Lotus Elan M100
1973 Giulia Super 1.3 with a very hot 2.0L
mhemsley is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 03-28-2018, 06:15 AM
Trained (ex)Professional

1953-2018 RIP

Platinum SubscriberAdministrator
 
papajam's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: New Jersey USA
Posts: 16,232
Mike,

Assuming that you can not read my VM replies to you, try clearing your cache and cookies. Also, what device and browser are you using?

Jim

Series 2 USA 1750 GTV (in Series 1 European clothing)
papajam is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 03-28-2018, 06:53 AM Thread Starter
Senior Member
Gold Subscriber
 
mhemsley's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Moved to the hills of Tennessee - Chattanooga is a great town
Posts: 244
Papajam:

VM replies? Cache? What are they? I know cookies can track you, but aren't they necessary when you want to be remembered on a site? Anyway, I have no idea how to clear caches or cookies, and I don't know what a VM reply is. Sorry, but I'm a very basic user - just things like email, Word, etc.

I am on an HP laptop and use Firefox.

I have replied on several forums, but I am no longer able to reply on the F1 thread.

Not sure I've helped much.

Mike

A Chattanooga resident as of July 29, 2016

Current cool cars:

2013 Focus ST
1991 Lotus Elan M100
1973 Giulia Super 1.3 with a very hot 2.0L
mhemsley is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 03-28-2018, 06:55 AM Thread Starter
Senior Member
Gold Subscriber
 
mhemsley's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Moved to the hills of Tennessee - Chattanooga is a great town
Posts: 244
At first, it would not allow me to post my reply, so I tried "Go Advanced," and it gave me a preview of my reply and let me post it. Now I'm very confused.

Mike

Same thing this try. The workaround is working. I was able to post a reply in the F1 thread.

Thanks for trying to help me, even if I'm beyond help. I'll just keep using the workaround.

A Chattanooga resident as of July 29, 2016

Current cool cars:

2013 Focus ST
1991 Lotus Elan M100
1973 Giulia Super 1.3 with a very hot 2.0L

Last edited by mhemsley; 03-28-2018 at 07:34 AM. Reason: ad text
mhemsley is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Alfa Romeo Bulletin Board & Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome