Text between photos - Alfa Romeo Bulletin Board & Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 03-19-2015, 07:01 AM Thread Starter
Senior Member
Gold Subscriber
 
ShadeTree's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Houston, TX
Posts: 2,234
Garage
Text between photos

After the change to the new format, it seems I can no longer add text between photos. Is this no longer an option, or am I just doing it wrong?

I would normally select "insert all" under manage attachments after uploading selected photos. Then I could add text selectively throughout the photos. It seems the "insert all" tab no longer works.
Attached Images
 

Brad
'69 Series 1 GTV (105.51)

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

'78 Alfetta GT (Sprint Veloce)
ShadeTree is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 03-23-2015, 11:14 AM
Registered User
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 9,098
Garage
"Insert all" seems to be working OK for me (using "Go Advanced" in Chrome):

Name:  $_57 (4).jpg
Views: 114
Size:  124.6 KB

bla, bla, blah

Name:  $(KGrHqV,!icE8V7Bpn1PBPQ7iel)VQ~~60_12.JPG
Views: 112
Size:  70.3 KB

blech, blech, blech

Name:  $(KGrHqF,!lsE9JRmSbyyBPkOB5pz0!~~60_12.JPG
Views: 111
Size:  49.2 KB

yada, yada, yadah

-Ruedi
[SIZE="1"]'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, the car in my avatar, sold as resto project to Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).[/SIZE]
tubut is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 03-23-2015, 11:22 AM
Registered User
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 9,098
Garage
Here's what my attachments dialog looks like in Chrome:
Attached Images
 

-Ruedi
[SIZE="1"]'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, the car in my avatar, sold as resto project to Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).[/SIZE]
tubut is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 03-23-2015, 11:34 AM Thread Starter
Senior Member
Gold Subscriber
 
ShadeTree's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Houston, TX
Posts: 2,234
Garage
Just tried again. It's not working with my Explorer.

Brad
'69 Series 1 GTV (105.51)

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

'78 Alfetta GT (Sprint Veloce)
ShadeTree is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 03-23-2015, 01:01 PM
Registered User
Gold Subscriber
 
Join Date: Dec 2006
Location: 592 Browns Trace Jericho, Vermont
Posts: 2,578
Garage
I use Chrome now Explorer doesn't work. I have many websites that don't work on Explorer now.

AlfasRule!

1972 Montreal (The Pumpkin)
1975 Alfetta Sedan
1975 Alfetta Coupe Race Car
1982 Spider
1984 GTV-6
1984 GTV-6 Verde (GiGi)
1987 Milano (Da NEW Winta Beata)
1987 Milano Verde(Da kREDden Mobile)
alfasrule is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 03-23-2015, 01:24 PM
Registered User
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 9,098
Garage
Quote:
Originally Posted by ShadeTree View Post
Just tried again. It's not working with my Explorer.
You may want to try Internet Explorer "compatibility view" as described here. I can't say if the problem you encounter is an Internet Explorer or AlfaBB or AntiVirus protection issue, but I'm pretty sure it's related to how the AlfaBB JavaScript concerning "Insert All" is running (or not) in your browser.

-Ruedi
[SIZE="1"]'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, the car in my avatar, sold as resto project to Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).[/SIZE]

Last edited by tubut; 03-23-2015 at 01:27 PM.
tubut is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 03-27-2015, 08:25 PM Thread Starter
Senior Member
Gold Subscriber
 
ShadeTree's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Houston, TX
Posts: 2,234
Garage
Added the AlfaBB to my compatability view list, restarted the computer, and the "insert all" tab is still not working.

Brad
'69 Series 1 GTV (105.51)

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.

'78 Alfetta GT (Sprint Veloce)
ShadeTree is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Alfa Romeo Bulletin Board & Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome