Alfa Romeo Bulletin Board & Forums - View Profile: ghnl
Platinum SubscriberAdministratorSuper Moderator

ghnl ghnl is offline

BB Janitor

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 20
  1. Frank S
    05-31-2019 01:12 PM - permalink
    Frank S
    Hello,

    Is it possible to move a thread I created into another section?
  2. JBWesterwick
    06-15-2018 06:14 PM - permalink
    JBWesterwick
    Apologize for the long PM. I have a no start 86 Veloce. I read threads, most recently the "87 Spider No start." I read the L-Jetronic diagnosis - brilliant. Today I did:

    New fuel/air filters. Fuel pump works when key turned/connections cleaned. Fluids (oil/diff/tranny) changed.
    Air hoses checked/re-tightened. Oil recovery canister -hoses clear. Cracks repaired with shoe-goo.
    Battery- 12.53 v / 11.47v during cranking.
    Ground straps removed/cleaned/greased/replaced: Battery ground/Transmission/body/rear engine block and two under the AAV
    FI ECU connector cleaned (in-line fuse- OK/not replaced). Fuse Block- ok/not replaced.
    Position sensors:
    Black- No reading
    Grey- 1020
    CTS- 1880
    TTS G/W- 37 W/gnd- 000 G/gnd- 37
    CSI good flow/spray
    VVT- no click

    I have to r/r the upper flywheel sensor and look at the AAV. Questions- since the CSI had good spray should I assume the fuel pressure is good? Where do I go from here?

    Barry Westerwick
    Portsmouth VA
  3. klharper124
    01-17-2018 02:48 PM - permalink
    klharper124
    Hey Eric

    I got what I think is a fishy poster today

    I am hunting for some parts and this guy pops up

    antiquex

    I looked at his post and he is brand new and to me looks like a scammer. Not sure what to do but you are a moderator and I thought i would run it by you.

    Oh here is his post to me. But check out his other post.

    Kevin

    Yes. I have these parts and could check for other parts if you make a list to [email protected]

    A working phone number will be great too.

    Regards,

    Donald Gibbs
    USA
  4. nakhai1
    05-05-2017 07:21 AM - permalink
    nakhai1
    Hi I was reading through some posts regarding starter relays and your posts came up many times. I was wondering if I could ask you some questions regarding a problem that just came out of the blue on my 85 alfa romeo spider. The ignition switch seems to have started to fail: turn the switch to start the car and there is a slight 2 sec delay before I get contact, then along with that fail I get a key switch that wants to stay on when I TURN THE CAR OFF. I think it has failed even further now that all I have to do is turn the key to the first click of the switch and the car wants to start but it seems that things are staying engaged. I'm wondering if these symptoms are a starter relay failure? The starter is new and I did buy a another ignition switch same year 85 but the symptoms are the same. I thought I would have better luck with a different key switch but no luck. Are you able to give me a direction with this. Thank you in advance Mario
  5. dhayes5
    03-18-2017 05:15 AM - permalink
    dhayes5
    Hi Eric,

    I know I forgot to PM you after the local Alfa Club meeting in January. Kevin did hook me up with the newsletter though.

    I think there are some "Garage" events coming up in April and May. One is in Cary the other at Kevin's shop - well from memory I think so anyway. I will try to make one of those.

    As far as Garage events go, I have a perfect candidate if they would like to demo changing a SPICA injection belt on a S2a spider. I even have the belt. Doubt they do anything that nasty but hope they will do something that will be instructive.

    BTW your posts on the BB are very helpful. Where did you source of your M8x1.25 brass exhaust manifold bolts?
  6. Alfisto Steve
    11-16-2015 04:19 AM - permalink
    Alfisto Steve
    Eric,

    Chris JC96 posted number 5 and 6 by mistake in this thread: http://www.alfabb.com/bb/forums/164-...cked-head.html

    Not sure if he can do his on deletes or not.

    Steve
  7. bell904
    08-20-2015 11:59 AM - permalink
    bell904
    Hi

    Yesterday I have posted 4 new threads with attachments but it appears that the attachments can not be opened

    Can you tell me what I did wrong?

    Thank you

    bell 904
  8. Bultaco
    05-28-2015 10:15 PM - permalink
    Bultaco
    Hello Eric, Can you help me out. Earlier today I posted a reply in the cars for sale section. it was a 1986 Spider for sale that should show up on the first page of the cars for sale. I put my email address in the reply and in hindsite that may not be a good idea to put my address out for the world to see. I'm not very computer or forum savvy. What I should have done was sent the guy a personal instant message about his car. I was wondering if it would be possible for you to erase my reply so that maybe my email wont get spammed etc. if you can't no big deal and I'll just chalk it up to a lesson learned and I'll be more careful in the future. I did use the flywheel sensors you sent me a few months ago on the grassroots spider I bought off the board some months ago. It now runs well and is in the process of getting a brake job and rear wheel bearings. I will take it to the grassroots challenge $2015 in Gainsville in the fall. Thanks, Chris Baldwin, my user name is bultaco
  9. azALFAowl
    11-12-2014 05:50 AM - permalink
    azALFAowl
    Thanks for the info Eric, Which Rotella do you use? Basic Dino or one of the synthetics? Thanks Again Paul
  10. radamm
    10-26-2014 02:44 PM - permalink
    radamm
    This guy can't be right Eric or am I paranoid?http://www.alfabb.com/bb/forums/spid...-diplomas.html

  About Me

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
General Information
  • Last Activity: Yesterday 07:23 PM
  • Join Date: 10-24-2005

  Friends

Showing Friends 1 to 5 of 5
  • Bozz
    • Bozz
    • Registered User
    • Bozz is offline
  • Joe Papa Sr
    • Joe Papa Sr is offline
  • lgbalfa
    • lgbalfa is offline
    • Send a message via Skype™ to lgbalfa
  • Tifosi
    • Tifosi is offline
  • Wille R.
    • Wille R. is online now

  Garage

    1961 MG A Roadster
    1961 MG A Roadster
    1981 Alfa Romeo GTV6
    1981 Alfa Romeo GTV6
    1984 Alfa Romeo Spider Veloce
    1984 Alfa Romeo Spider Veloce
    1991 Honda ST1100
    1991 Honda ST1100

  Mentions

10-08-2019
08:34 AM - Gepetto mentioned ghnl in post 85 GTV6 2.5 Wiper and Window Slow
I echo what ghnl said. I did the same...
09-02-2019
03:21 PM - Lantheaume mentioned ghnl in post What kind of gasoline (and additives) do you put in your Spider?
Thanks ghnl! Value your opinion...
08-26-2019
06:56 PM - Lantheaume mentioned ghnl in post Greetings! - Father to Son Alfa
...some books too per ghnl 's recommendation he...
08-01-2019
12:35 PM - andylarry mentioned ghnl in post Odd oil pressure problem in '89 Spider
Andrew and ghnl are both right on. I...
03-21-2019
07:29 AM - AlessandroM mentioned ghnl in post Clutch not releasing as nicely anymore
Hey ghnl I did just that and...
01-29-2019
12:34 PM - Shakey mentioned ghnl in post 89 Spider, Stupid Question!
... helpful post from ghnl on another thread on...
12-27-2018
02:45 PM - eatmydust mentioned ghnl in post Jerking While Accelerating?
Thanks again ghnl. The filter hose lo...
11:29 AM - eatmydust mentioned ghnl in post Jerking While Accelerating?
Thanks ghnl. Unfortunately not ...
10-13-2018
05:40 AM - papajam mentioned ghnl in post
08-19-2018
07:32 AM - Dbaliko mentioned ghnl in post Insurance
ghnl and Eastportalfa - T...
06-13-2018
08:15 PM - Shakey mentioned ghnl in post bosch fuel injector service
+1 what ghnl said. I just did th...
05-16-2018
07:25 PM - Peter A mentioned ghnl in post Aluminum Coolant Reservoir (Group Buy?)
ghnl - thanks for arrangi...
12-31-2017
06:42 PM - sonofliberty63 mentioned ghnl in post I Can't See any Attachments
...to another shop. ghnl, I am not sure wh...
11-20-2015
01:25 PM - pennzo mentioned ghnl in post Jack stand placement
ghnl, Thank you!....I'm ...
02-26-2015
07:27 AM - AG Jeff mentioned ghnl in post
02-11-2015
02:27 PM - ghnl mentioned jump in post
02:26 PM - ghnl mentioned jump in post
01-22-2015
09:57 AM - AG Jeff mentioned ghnl in post

  Quotes

03-20-2015
03:22 PM - ghnl quoted Gubi in post GTV6 Idles Better with O2 Sensor Disconnected
I'm always hesitant to su...
12:13 PM - ghnl quoted RenaissanceMan in post '86 no start. Where to begin?
the battery is reading less than 10...
03-19-2015
07:06 PM - dghii quoted ghnl in post Securing the camshaft
I have a copy of the Alfa...
03-16-2015
07:33 PM - elite38868 quoted ghnl in post Inside an AAV
IME that 'adjuster' nut d...
07:31 PM - lgbalfa quoted ghnl in post does this sound like an alternator issue?
If left in a discharged s...
03-15-2015
06:57 PM - Imajeepguy quoted ghnl in post Fuel in my oil?
Spica or carbs? I think S...
03-11-2015
05:46 PM - ghnl quoted Alfar7 in post
05:40 PM - ghnl quoted Alex in post spare Saver
Old news! That must have...
05:40 PM - ghnl quoted aldo in post spare Saver
Old news! That must have...
03-10-2015
09:11 AM - AG Jeff quoted ghnl in post
03-08-2015
07:42 PM - dicer82 quoted ghnl in post 86 bosch injection
L-jet is very intolerant ...
07:22 PM - ghnl quoted Gubi in post Has anyone used this company for fixing AAV?
I've got an ultrasonic cl...
02:46 PM - papajam quoted ghnl in post
04:32 AM - papajam quoted ghnl in post
03-07-2015
06:04 PM - block quoted ghnl in post New Site Upgrade and Look Feedback Thread
I'm not sure if this has ...
05:46 PM - ghnl quoted Gordon Raymond in post
02:29 PM - ghnl quoted papajam in post
02:29 PM - ghnl quoted HeavyMetalAlfa in post
05:46 AM - ghnl quoted chairmankaga in post So is this right?
The cam index marks on the 1-3 ba...
03-06-2015
02:06 PM - AG Jeff quoted ghnl in post New Site Upgrade and Look Feedback Thread
Here's a snip of a screen...
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome