New Member - Alfa Romeo Bulletin Board & Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 24 (permalink) Old 07-16-2019, 04:58 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
New Member

Good evening everyone. Just joined a couple of days ago. Great Site. Having problems when a member has "attached images" I can't open to view them. any Advice would be great.
Thanks In Advance,
Chuck
CADCHUCK429 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 24 (permalink) Old 07-17-2019, 07:41 AM
Senior Member
Gold Subscriber
 
Jack Straw's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Prescott, Arizona
Posts: 278
I think you need ten posts or more to see images for some reason. Not being logged in can do it as well. Also, I have a second computer in my workshop which is an obsolete Mac and it often won't let me see attached images.

Bill

1991 S4 Spider "Gabriela", 2017 VW Golf R, 2018 VW GTI,

Previous obsessions; 2006 Mustang GT, 2006 BMW Z4M, 5 other Bimmers, Capri V6, Renault 5, Lotus Cortina, Sunbeam Alpine, Ducati Diana Mk 3, Norton Commando
Jack Straw is offline  
post #3 of 24 (permalink) Old 07-17-2019, 03:36 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
Attached images

Thanks Bill
CADCHUCK429 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 24 (permalink) Old 07-17-2019, 05:13 PM
Registered User
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 9,186
Garage
Most likely, it's ad-blocker or antivirus software blocking traffic from verticalscope.com (from where a script that fetches the pictures should be loaded).

-Ruedi
[SIZE="1"]'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, the car in my avatar, sold as resto project to Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).[/SIZE]

Last edited by tubut; 07-17-2019 at 05:19 PM.
tubut is offline  
post #5 of 24 (permalink) Old 07-18-2019, 03:23 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
Attached images

Thanks for that. I'll have my son look into It. I know nothing about computers. One member mentioned since I'm new to this sight I need at least ten post Is that possible?
CADCHUCK429 is offline  
post #6 of 24 (permalink) Old 07-18-2019, 07:16 AM
Administrator
Administrator
 
AlfaBBAdmin's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 877
Garage
Quote:
Originally Posted by CADCHUCK429 View Post
Thanks for that. I'll have my son look into It. I know nothing about computers. One member mentioned since I'm new to this sight I need at least ten post Is that possible?

Can you link me to a thread where you're having issues viewing images?

Are you able to see this image?

Name:  200x200.jpg
Views: 51
Size:  19.9 KB

Niall
Attached Images
 

If you need Admin support please post here:

To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
AlfaBBAdmin is offline  
post #7 of 24 (permalink) Old 07-18-2019, 11:31 AM
Registered User
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 9,186
Garage
Niall, the "not seeing pictures" issue is an old issue that comes up at least once a month. I described what causes it (and how you guys could easily fix it, if you wanted to) in this post.

-Ruedi
[SIZE="1"]'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, the car in my avatar, sold as resto project to Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).[/SIZE]
tubut is offline  
post #8 of 24 (permalink) Old 07-18-2019, 03:13 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
Attached images

Yes I'm able to see that picture. Anywhere on this sight where there is "attached images" I can't view.
Thanks,
Chuck
CADCHUCK429 is offline  
post #9 of 24 (permalink) Old 07-18-2019, 03:19 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
Attached images

HERE A NEW POST WITH ATTACHED IMAGE I CAN'T VIEW.
(see below)
Thanks again-Chuck

Best Caster / Camber / Toe setup for Auto-X Alfa Spider S3?
Hi Alfabb community,

I'm wondering what caster / camber and toe setup I should be running for Auto-X? I'm 'eating up' my tyres fairly quickly so any ideas would be much appreciated!

Best,
Attached Images
CADCHUCK429 is offline  
post #10 of 24 (permalink) Old 07-18-2019, 08:40 PM
Registered User
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 9,186
Garage
Quote:
Originally Posted by CADCHUCK429 View Post
Yes I'm able to see that picture. Anywhere on this sight where there is "attached images" I can't view.
Thanks,
Chuck
There are 2 pictures in that post, not just one.

Quote:
Originally Posted by CADCHUCK429 View Post
HERE A NEW POST WITH ATTACHED IMAGE I CAN'T VIEW.
(see below)
Thanks again-Chuck

Best Caster / Camber / Toe setup for Auto-X Alfa Spider S3?
Hi Alfabb community,

I'm wondering what caster / camber and toe setup I should be running for Auto-X? I'm 'eating up' my tyres fairly quickly so any ideas would be much appreciated!

Best,
Attached Images
That would be this thread.

-Ruedi
[SIZE="1"]'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, the car in my avatar, sold as resto project to Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).[/SIZE]
tubut is offline  
post #11 of 24 (permalink) Old 07-19-2019, 02:25 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
Attached images

No I can't view.
Thanks Again,
Chuck
CADCHUCK429 is offline  
post #12 of 24 (permalink) Old 07-21-2019, 12:48 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 20
I'm glad I wasn't the only one with this issue as a new member. Can't wait to post some pics of my old beauties to share with everyone here.
Targhettaflorio is offline  
post #13 of 24 (permalink) Old 07-21-2019, 03:42 AM
Registered User
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 20
Still can't attach pics from my handset (don't use laptop/computer) after the 10 posts.....any ideas or am I doing something wrong?
Targhettaflorio is offline  
post #14 of 24 (permalink) Old 07-21-2019, 06:03 AM
USTA BE AN AD-MIN
Platinum SubscriberAdministrator
 
ossodiseppia's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Broomfield, Colorado U.S.A
Posts: 10,921
Garage
Quote:
Originally Posted by Targhettaflorio View Post
Still can't attach pics from my handset (don't use laptop/computer) after the 10 posts.....any ideas or am I doing something wrong?
More information is needed. Please describe your workflow and any sort of message you might be getting from the BB, like the "image is to large". Most images from cell phones are just too large for the website.

Brian __________________________________
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.



To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.




To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
ossodiseppia is online now  
post #15 of 24 (permalink) Old 07-21-2019, 02:56 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Jul 2019
Location: South Eastern Florida
Posts: 21
Attached images

Still know images. Where's Web Support? I'm on many other forums never a problem.
CADCHUCK429 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Alfa Romeo Bulletin Board & Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome