Alfa Romeo Bulletin Board & Forums

Alfa Romeo Bulletin Board & Forums (https://www.alfabb.com/bb/forums/)
-   AlfaBB Website Support/Help from Autoguide (https://www.alfabb.com/bb/forums/alfabb-website-support-help-autoguide/)
-   -   New Member (https://www.alfabb.com/bb/forums/alfabb-website-support-help-autoguide/683162-new-member.html)

CADCHUCK429 07-16-2019 04:58 PM

New Member
 
Good evening everyone. Just joined a couple of days ago. Great Site. Having problems when a member has "attached images" I can't open to view them. any Advice would be great.
Thanks In Advance,
Chuck

Jack Straw 07-17-2019 07:41 AM

I think you need ten posts or more to see images for some reason. Not being logged in can do it as well. Also, I have a second computer in my workshop which is an obsolete Mac and it often won't let me see attached images.

CADCHUCK429 07-17-2019 03:36 PM

Attached images
 
Thanks Bill

tubut 07-17-2019 05:13 PM

Most likely, it's ad-blocker or antivirus software blocking traffic from verticalscope.com (from where a script that fetches the pictures should be loaded).

CADCHUCK429 07-18-2019 03:23 AM

Attached images
 
Thanks for that. I'll have my son look into It. I know nothing about computers. One member mentioned since I'm new to this sight I need at least ten post Is that possible?

AlfaBBAdmin 07-18-2019 07:16 AM

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CADCHUCK429 (Post 8440276)
Thanks for that. I'll have my son look into It. I know nothing about computers. One member mentioned since I'm new to this sight I need at least ten post Is that possible?


Can you link me to a thread where you're having issues viewing images?

Are you able to see this image?

Attachment 1577550

Niall

tubut 07-18-2019 11:31 AM

Niall, the "not seeing pictures" issue is an old issue that comes up at least once a month. I described what causes it (and how you guys could easily fix it, if you wanted to) in this post.

CADCHUCK429 07-18-2019 03:13 PM

Attached images
 
Yes I'm able to see that picture. Anywhere on this sight where there is "attached images" I can't view.
Thanks,
Chuck

CADCHUCK429 07-18-2019 03:19 PM

Attached images
 
HERE A NEW POST WITH ATTACHED IMAGE I CAN'T VIEW.
(see below)
Thanks again-Chuck

Best Caster / Camber / Toe setup for Auto-X Alfa Spider S3?
Hi Alfabb community,

I'm wondering what caster / camber and toe setup I should be running for Auto-X? I'm 'eating up' my tyres fairly quickly so any ideas would be much appreciated!

Best,
Attached Images

tubut 07-18-2019 08:40 PM

Quote:

Originally Posted by CADCHUCK429 (Post 8440590)
Yes I'm able to see that picture. Anywhere on this sight where there is "attached images" I can't view.
Thanks,
Chuck

There are 2 pictures in that post, not just one.

Quote:

Originally Posted by CADCHUCK429 (Post 8440596)
HERE A NEW POST WITH ATTACHED IMAGE I CAN'T VIEW.
(see below)
Thanks again-Chuck

Best Caster / Camber / Toe setup for Auto-X Alfa Spider S3?
Hi Alfabb community,

I'm wondering what caster / camber and toe setup I should be running for Auto-X? I'm 'eating up' my tyres fairly quickly so any ideas would be much appreciated!

Best,
Attached Images

That would be this thread.

CADCHUCK429 07-19-2019 02:25 AM

Attached images
 
No I can't view.
Thanks Again,
Chuck

Targhettaflorio 07-21-2019 12:48 AM

I'm glad I wasn't the only one with this issue as a new member. Can't wait to post some pics of my old beauties to share with everyone here.

Targhettaflorio 07-21-2019 03:42 AM

Still can't attach pics from my handset (don't use laptop/computer) after the 10 posts.....any ideas or am I doing something wrong?

ossodiseppia 07-21-2019 06:03 AM

Quote:

Originally Posted by Targhettaflorio (Post 8441850)
Still can't attach pics from my handset (don't use laptop/computer) after the 10 posts.....any ideas or am I doing something wrong?

More information is needed. Please describe your workflow and any sort of message you might be getting from the BB, like the "image is to large". Most images from cell phones are just too large for the website.

CADCHUCK429 07-21-2019 02:56 PM

Attached images
 
Still know images. Where's Web Support? I'm on many other forums never a problem.


All times are GMT -7. The time now is 05:31 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
User Alert System provided by Advanced User Tagging (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2002-2011 AlfaBB.com All Rights Reserved.

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome