Alfa Romeo Bulletin Board & Forums - View Single Post - 1984 Maratona "Ran when parked..."
View Single Post
post #298 of (permalink) Old 04-22-2018, 06:49 PM Thread Starter
horsewidower
Senior Member
Gold Subscriber
 
horsewidower's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Wilton Ca
Posts: 2,350
Well it was a two steps forward, one step back kind of day. Lather, rinse, repeat.

When pulling out the old fuel lines, I noticed that the lines were badly chaffed and pinched were they went through the "frame rail." So I decided to run a couple of hard lines through the opening. I'd like to say I got them right the first time, but no. I tried to do something complicated, but in the end, simple was better.

Everything is in place. Just ran out of proper hose clamps. I'll go by the store tomorrow.






Sent from my iPhone using Tapatalk

Everyday is a school day. Learning something new all the time

View my '74 GTV restoration at:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


View my '91 164s adventure at:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


But wait there's more: View my 164LS thread, now parts car status:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


You're kidding, another one?! 1984 GTV6 Maratona
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


You didn't...oh yes I did. '73 Berlina graduate course in rust repair. No thread yet, don't want to piss off the GTV

You didn't...oh yes I did II. 1995 164LS 5 speed, awesome when it runs!!!

Musings on shop related items:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.
horsewidower is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome