Alfa Romeo Bulletin Board & Forums - View Single Post - 1984 Maratona "Ran when parked..."
View Single Post
post #143 of (permalink) Old 11-14-2017, 06:48 PM Thread Starter
horsewidower
Senior Member
Gold Subscriber
 
horsewidower's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Wilton Ca
Posts: 2,211
1984 Maratona "Ran when parked..."

Excellent question, I'll go look. I always recharge before giving a "new to me" restart a try. I think it's a 2016, but I'm not sure. I thought about swapping in a different battery, given your comment, I think I will.

My buddy dropped off the extra starter to the rebuilder, I sent my friend the thread on the rebuilt starters "hanging". They discussed the issue, and made a couple of phone calls. One of the rebuilder's contacts said "yep, common problem with Alfas, here's how you fix it...". Unfortunately, we won't have all the parts until mid-December.

That's okay, I've got plenty of other things to do.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Everyday is a school day. Learning something new all the time

View my '74 GTV restoration at:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


View my '91 164s adventure at:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


But wait there's more: View my 164LS thread:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


You're kidding, another one?! 1984 GTV6 Maratona
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


You didn't...oh yes I did. '73 Berlina graduate course in rust repair. No thread yet, don't want to piss off the GTV

You didn't...oh yes I did II. Deposit down on another vehicle...stop the madness!!!

Last edited by horsewidower; 11-14-2017 at 06:53 PM.
horsewidower is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome