Alfa Romeo Bulletin Board & Forums - View Single Post - 1984 Maratona "Ran when parked..."
View Single Post
post #137 of (permalink) Old 11-12-2017, 06:39 PM Thread Starter
horsewidower
Senior Member
Gold Subscriber
 
horsewidower's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Wilton Ca
Posts: 2,196
Quote:
Originally Posted by Asym View Post
The car looks stunning. Can't wait to see it run.


Pictures lie...LOL

But thanks.

I don't think I'll be able to fix the ignition problem until I replace the starter. It drags the system voltage down to far less than 10 volts. Most ECUs I'm familiar with need more than 10 volts.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Everyday is a school day. Learning something new all the time

View my '74 GTV restoration at:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


View my '91 164s adventure at:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


But wait there's more: View my 164LS thread:
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


You're kidding, another one?! 1984 GTV6 Maratona
To view links or images in signatures your post count must be 0 or greater. You currently have 0 posts.


You didn't...oh yes I did. '73 Berlina graduate course in rust repair. No thread yet, don't want to piss off the GTV

You didn't...oh yes I did II. Deposit down on another vehicle...stop the madness!!!
horsewidower is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome