Not sure outgoing PMs are working - Alfa Romeo Bulletin Board & Forums

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 (permalink) Old 05-19-2011, 05:16 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Columbia, SC
Posts: 41
Not sure outgoing PMs are working

I'm a new member and have tried to send a couple of PMs to people but I'm not 100% sure that these are going out. I just sent one, to two other members and immediately looked at the "Sent Items" folder and found it to be empty. My Inbox has all of the PMs I have thus far received, but there is nothing in my Sent Items folder. Is this normal? Is there any other way to verify that PMs I send are getting out, except just waiting to see of I get an answer? Thanks.
jbane is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 (permalink) Old 05-20-2011, 09:13 AM
Senior Member
Platinum Subscriber
 
tubut's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Vancouver, BC
Posts: 8,246
Garage
Welcome to AlfaBB.

I'm not sure but I have a hunch there may be a limitation on PM capabilities for new, non-paying members to prevent spam attacks. We'll probably have to wait for Simon to chime in and clarify if this is indeed the case.

-Ruedi
'63 2600 Touring Spider (AR 191437, the car that started the 2000/2600 International Register, reassembly in progress)
ex-'65 2600 SZ (AR 856043, now a restomod in Austria)
Maintainer of a private 2600 SZ register (not the one in the Netherlands).
tubut is online now  
post #3 of 8 (permalink) Old 05-20-2011, 11:04 AM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: May 2011
Location: Columbia, SC
Posts: 41
Well one of my two recipients has answered meaning that the messages are going out, but nothing shows up in my "Sent Items" folder. Oh well...as long as the messages are getting out.
jbane is offline  
 
post #4 of 8 (permalink) Old 06-21-2011, 09:52 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: SF Bay Area
Posts: 13
Same thing is happening for me - I get messages but I cannot send out - I have tried different platforms (Safari, Firefox all MacOS) and my iPhone - nothing works.
Domitype is offline  
post #5 of 8 (permalink) Old 06-21-2011, 10:00 AM
Registered User
 
geh458's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Los Lunas, NM
Posts: 2,517
Well, I can send and receive message. Did those of you having problems check your settings? I think there is an option to automatically save out-going message that needs to be checked.

Go to "User CP" and then "Edit Options"

Gifford
'72 Super --> SOLD, '67 GTV --> SOLD

Last edited by geh458; 06-21-2011 at 10:03 AM.
geh458 is offline  
post #6 of 8 (permalink) Old 06-21-2011, 10:18 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: SF Bay Area
Posts: 13
Gifford,
I will try to send you a PM = I have the settings as you suggest.
Domitype is offline  
post #7 of 8 (permalink) Old 06-21-2011, 10:21 AM
Registered User
 
Join Date: Feb 2011
Location: SF Bay Area
Posts: 13
Gifford,
Looks like it worked this time, at least from my side.
Thanks for the tip - maybe that should go into FAQ?
Domitype is offline  
post #8 of 8 (permalink) Old 06-21-2011, 12:14 PM
Registered User
 
geh458's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Los Lunas, NM
Posts: 2,517
I got your PM and replied just a moment ago. Now let's seen if "jbane" can correct his/her settings as well.



Quote:
Originally Posted by Domitype View Post
Gifford,
Looks like it worked this time, at least from my side.
Thanks for the tip - maybe that should go into FAQ?

Gifford
'72 Super --> SOLD, '67 GTV --> SOLD
geh458 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Alfa Romeo Bulletin Board & Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome