Turn signals. - Alfa Romeo Bulletin Board & Forums
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 11-21-2006, 03:26 PM Thread Starter
Registered User
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 58
Turn signals.

Thanks to those who replied to my plea for help on the turn signals and emergency flasher. The problem turned out to be a hot ground wire shared by the flasher relay and the power window relay. Disconnecting the power window relay and re-grounding the flasher solved that problem, now I've got to re-wire the power window relay.
APnPoquoson is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 11-22-2006, 06:25 AM
Senior Member
Gold Subscriber
 
Join Date: Feb 2004
Location: Hagerstown, MD
Posts: 2,201
Poquoson man,

In the future you may want to post your resolution in the same thread that you initially created so the info stays in one place. Very thoughtful of you to post the solution though, too often we forget and start wrenching on the next thing without letting everybody else in on what fixed the last one. Oh, and welcome to the BB! You're gonna' like your Spider.

Bill Sinclair
Bill S is offline  
Reply

Quick Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome