Lost interior/fog/rear running lights - Alfa Romeo Bulletin Board & Forums

  #1 (permalink)  
Old 01-16-2007, 04:42 PM
81GTV6@work's Avatar
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 53
Lost interior/fog/rear running lights

I turn on the lights in the 164 this evening and the dash/interior lights didn't light up. I did a quick fuse check and nothing seemed to be blown.
Later that evening i found out my fog lights, rear fog lights, and rear running lights do not work, but my brake lights and blinkers work fine. I cant find a blown fuse

I'm still guessing its a blown fuse, but what fuse controls fog/interior/rear running lights?
Thanks in advance.
__________________
[URL=http://www.alfabb.com/bb/forums/showthread.php?t=27933]'91 164S[/URL] 121,000 (FS $6,000)

Last edited by 81GTV6@work; 01-16-2007 at 05:08 PM. Reason: yay i kan spel we11
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2 (permalink)  
Old 01-16-2007, 05:29 PM
Alfisto Steve's Avatar
Senior Member
Platinum Subscriber
 
Join Date: Dec 2003
Location: VB, VA
Posts: 20,210
Do your high beams work? If not then you have lost red wire power (hot at all times) from G56 terminal to G1 fuse box connector N pins 1 and 2.

This affects all that you listed. See pages 228 and 414 in wiring manual.
Attached Images
  
__________________
Ciao, Alfisto Steve
Virginia Beach, VA
AROC 164 Tech Advisor
http://www.aroc-usa.org/ click on tech advisors to contact me by email for tech advice or use this AlfaBB 164 section or an alfabb Private Mail.

Daily drivers: USA models - 91 164L w/AT "Black Beauty I" ALFA4ME; 91 164S Black Beauty II ALFALFA

SOLD MY91 "Bianco" 164B 5-speed [My Originale], ALFISTO Movin On!
Also gone are Old Blue 91 164L, Rosso1 93 164L, Rosso2 91 164S; QS2 164L

Daughter's current ride: Her Granddads 2002 Ford Taurus

Current Car hauler and Parts chaser : 2000 Dodge Ram PU 5.2L V-8

"A day without an Alfa whine is like a day without sunshine"
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3 (permalink)  
Old 01-16-2007, 05:37 PM
81GTV6@work's Avatar
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 53
Quote:
Originally Posted by Alfisto Steve View Post
Do your high beams work? If not then you have lost red wire power (hot at all times) from G56 terminal to G1 fuse box connector N pins 1 and 2.

This affects all that you listed. See pages 228 and 414 in wiring manual.
The high beams work fine, but just in case i checked the wire i think you are talking about and its connected.

Just a hunch, but what do the relays/fuses between the battery and left rear fender control?
__________________
[URL=http://www.alfabb.com/bb/forums/showthread.php?t=27933]'91 164S[/URL] 121,000 (FS $6,000)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4 (permalink)  
Old 01-16-2007, 05:46 PM
Alfisto Steve's Avatar
Senior Member
Platinum Subscriber
 
Join Date: Dec 2003
Location: VB, VA
Posts: 20,210
On S suspension relay, rear window defroster relay and rear seat relay if split seats are behind battery. Also radio antenna relay. Fuses for rear window defroster, antitheft, rear seat movement and suspension on S.

Check 7.5A fuse F11 top row second from right with key on for 12v. It feeds N41 lamp control unit under glove box.
__________________
Ciao, Alfisto Steve
Virginia Beach, VA
AROC 164 Tech Advisor
http://www.aroc-usa.org/ click on tech advisors to contact me by email for tech advice or use this AlfaBB 164 section or an alfabb Private Mail.

Daily drivers: USA models - 91 164L w/AT "Black Beauty I" ALFA4ME; 91 164S Black Beauty II ALFALFA

SOLD MY91 "Bianco" 164B 5-speed [My Originale], ALFISTO Movin On!
Also gone are Old Blue 91 164L, Rosso1 93 164L, Rosso2 91 164S; QS2 164L

Daughter's current ride: Her Granddads 2002 Ford Taurus

Current Car hauler and Parts chaser : 2000 Dodge Ram PU 5.2L V-8

"A day without an Alfa whine is like a day without sunshine"

Last edited by Alfisto Steve; 01-16-2007 at 06:16 PM.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5 (permalink)  
Old 01-17-2007, 02:37 PM
Registered User
 
Join Date: Sep 2006
Location: Milford, CT
Posts: 41
similar problem

I had a very similar problem on my '95 164Q. I did have a blown fuse, and it turned out I head wiring behind the passenger side headlight that was rubbing on the alternator pulley and shorting.

Good luck!
__________________
- Mark

'95 164Q (last one!)
'85 Renault 5 Turbo 2 (homologation)
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Reply With Quote Quick reply to this message
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Alfa Romeo Bulletin Board & Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off










Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2002-2011 AlfaBB.com All Rights Reserved.



SEO by vBSEO 3.3.2